tiistai 21. tammikuuta 2014

Korttiaskartelua kotona

Nyt kotona joutessani olen todennut korttiaskartelun auttavan luovuushulluuteni purkamiseen ja olenkin usein iltaisin näpertänyt jotakin pientä vietäväksi seuraavaan Pippurikerhoon lahjoituksena.  Korttien materiaalina on kaikenlainen aina kierrätetyistä postikorteista kirjojen kansiin ja myös ostettuja materiaaleja. Ihan viimeisin ostokseni on Suomalaisesta kirjakaupasta Kampista, kun siellä oli -20% remonttiale. Sain ihania paperikukkasia, kuviopapereita ja yksipuolisia, teksturoituja korttipohjia alennushintaan!



Pippurikerho kokoontuu yleensä lauantaisin tai sunnuntaisin muutaman kerran keväällä ja syksyllä. Seuraava kokous onkin 26.1.2014 ja olen ilokseni saanut houkuteltua mukaani muutaman ystäväni. Se on kiva, kun erilaiset ihmiset tekevät niin erilaisia kortteja. Pippurikerho kokoontuu yleensä klo 11-17 ja välissä syömme yhdessä omakustannehintaan keittoa tms. ja kahvittelemme. Yleensä minä olen vienyt paikalle kahvin seuralaiset, joko itse tehtynä tai kaupasta ostettuna.

Tässä on muutamat kortit jota värkkäsin, oikeesti niitä on joku ehkä 60 kpl. Sen verran ollaan todettu, että ihmiset tykkäävät enemmän korteista, joissa ei ole tekstejä, joten sellaisia en ole sitten lisäillyt. Nää täytyy vielä pakata kun saan nämä paikan päälle Pippurikerhoon. Meillä nimittäin pakataan kortit kirjekuoren kanssa muovitaskuihin niin pysyvät siistinä ja yleensäkin on mukavaa kun saa kuoren kaupan päälle.























2 kommenttia: